Етапи при записване в ЧСУ “Роналд Лаудер”:

N

Подаване на заявление за кандидатстване

Първа стъпка от процедурата по кандидатстване и прием в ЧСУ „Роналд Лаудер“ е подаване на заявление за кандидатстване. Заявлението, заедно със справка за успеха от предходното училище, се изпращат на следния имейл адрес: office@lauderschool.bg

N

Заявка за посещение

Изборът на образователна институция е важно решение, което се взема заедно от родителите и ученика. Ако желаете да разгледате училището и да направите обиколка из него, за да усетите атмосферата и духа му, е необходимо предварително да уговорите среща (тел. за връзка)

N

Входящо обследване

Втора стъпка – всички ученици, които ще бъдат записани в подготвителна група, в първи, пети или осми клас, преминават през процедура по входящо обследване, чрез което ще бъдат проверени техните знания и умения в следните направления:

  • За подготвителна група и първи клас: гостуване в училище за половин ден и преценка на училищната готовност на детето (отнася се само за деца, които не са посещавали ДЦ “Ган Балаган”.
  • За 5. и 8. клас: вътрешен изпит по иврит (за 5. клас – ниво А1; за 8. клас – ниво А2); вътрешен изпит по български език и литература и по математика.

До входящо обследване се допускат кандидати, за които е:

  • подадено заявление
  • копие на документ за завършен клас (за ученици след 1. клас)

Графикът с дати за входящото обследване може да видите ТУК. (или предстои да бъде публикуван).

N

Резултати от обследването

В 10-дневен срок от входящото обследване родителите получават резултатите по имейл. За тези от тях, които желаят, е осигурена възможност да се запознаят с писмените работи на децата си – на място, в училище, след предварително записване ТУК.

N

Записване в училище

Записването на учениците става в 3-дневен срок от получаването на потвърждението за прием чрез попълване на заявление за постъпване, с което родителите влизат в процедура по подписване на договор за обучение.

  • Бутон: Заявление за записване в училище